Sminktetoválás

A sminktetoválás mindig  két alkalomból áll – első alkalommal megtervezem és elkészítem a tetoválást, a második korrekciós alkalommal tökéletesítem.

Minden vendégemnek egyénre szabott tetoválást készítek, melyet pontos méréssel alakítok ki, a legmagasabb esztétikai igénnyel megtervezve.

A tetoválás több évig látható a bőrben, a szín ez idő alatt fokozatosan halványodik. Ha tetszik az elkészült sminktetoválásod, akkor érdemes 2 éven belül megújítani – a nálam készült tetoválások frissítésére 2 éven belül kedvezmény jár!

A tetoválás nem jár nagy fájdalommal, mindig a legkorszerűbb érzéstelenítési technikákkal, anyagokkal dolgozom, esetleg néhány vendég számára  kellemetlennek mondható – sok minden befolyásolhatja: menstruáció, koffein fogyasztás, kialvatlanság, éhség, stressz, extrém izgalom…

A tetoválás időtartama bármely területen előzetes tervezéssel együtt 2-3 óra!

Csak egészséges emberen végezhető tetoválás!

A különböző betegségek, és gyógyszerek szedése hatással lehet a tetoválás végleges kinézetére, megváltoztathatják a színét, befolyásolhatják tartósságát, amiért nem tudok felelősséget vállalni.

A tetoválásokat a professzionális minőségű pigmentekkel és tetováló géppel végzem, és  magas minőségű natúr ápolókkal kezelem.

A színek évekkel később sem módosulnak extrémen, csak halványodnak, és extra tartósak!

  • Szemöldök tetoválás
  • Szemhéj tetoválás
  • Ajak tetoválás

 (Kontraindikáció:

 terhesség,szoptatás, epilepszia, hepetitis, autoimmun betegségek, gyulladásos betegség az adott területen, lázas-fertőző betegségek,daganatos megbetgedés, sugár-kemo-kezelés,  vérhigító szedése, )

Scroll to Top
Scroll to Top