Arckezelések

  • Kényeztető arc és dekoltázsmasszázs
  • Keleti Spa Face Lifting arcmasszázs
  • TINI kezelés
  • Hidratáló, Tisztító , Anti-ageing, Kényeztető, kezelések amiket  Magister / Séance by Magister  professzionális  magyar natúrkozmetikai márka termékeivel  végzek
  • Tartós szempilla és szemöldökfestés,, szemöldökigazítás
  • Henna tartós  szemöldökfestés

SÉANCE arckezelések

Kozmetikámban  a kezelésekhez egy csodálatos natúrkozmetikumot használok, amire nagyon sok tesztelés és keresés után találtam rá.

Ez a Séance by Magister ami egy magyar farmakológus szakgyógyszerész- dr. Mester Ildikó és egy magyar bőrgyógyász dr.Veres Klára által megalkotott natúrkozmetikai professzionális termékcsalád, tisztán vegán termékpaletta.

Választásom erre a termékre nem csak a kiváló minősége miatt esett, hanem mert roppant fontos számomra, hogy magyar vállalkozást támogatok a munkámmal. Helyi gyártás, hazai munkaerő!

Koncepciójuk, hogy kifejezetten a magyar nők bőrén tesztelve szerves kombinációban használják a klasszikus bőrmegújító összetevőket a 21.század hatóanyagaival.

APHRODITÉ ANTIAGE SÉANCE

Nyomtalanul nem múlhat el az élet. Az esztendők ugyan összeráncolják a bőrt, de az idővel szemben megszállottan küzdeni értelmetlen hiba lenne. Azonban ez az Aphrodité Antiage Séance képes arra, mint az önzetlen szeretet. Bőrazonos, újgenerációs hatóanyagai letörlik arcunkról a keserű vonásokat, elsimítják szemünk alól a ráncokat és a félelmeket, bűbájos virágos illata elhozza nekünk a rendkívüli vidámságot, mely aztán körül öleli testünk.

KELETI SPA HIDRATÁLÓ SÉANCE

Egy szomjas arcbőrnek a víz a legfinomabb ajándék. De ahhoz, hogy hasznosítani tudja ezt az éltető erőt, maradéktalanul be kell juttatnunk és meg is kell tartanunk a bőrben. Az anyatermészet speciális hatóanyagait kihasználva egy Séance alatt akár duplájára növelhető a bőr nedvességtartalma! A víz csopogása még a ráncokat is felkapja és lesodorja a bőrről, az élményt a keleties illatok koronázzák. Ez a Keleti Spa Hidratation Séance.

BIOWELL SÉANCE

Kimerítő kozmopolita életmódunk felemészti energiánkat és sebeket ejt bőrünkön. Ez a Séance a tápanyagszegény, fakó és élettelen bőrből varázsol időtlenül puha, vitális bőrt. A mesés gyümölcsök és a speciálisan formulált vitaminok bombaként robbanva töltik fel az arcbőr kiüresedett raktárait. Séance mindössze 6 egyszerű lépésben!

MARIANA DEEP CLEAN TISZTÍTÓ

Van valami, ami sosem megy ki a divatból: a tisztaság. Legyen szó erkölcsi ártatlanságról, vagy a bőrünk makulátlan tisztaságáról. Ez a Mariana Deep Clean Séance akár 3 féle kezelés kialakítására is képes: legyen szó gyors segélyről (Fresh Start), zsíros, tág pórusú bőrről (Acne Cure), vagy az eltömődött arcbőr nagytakarításáról (Full Clean).

XPHOLY8 Hámlasztó kúra

Scroll to Top
Scroll to Top